THE 5-SECOND TRICK FOR הרמת סינוס

The 5-Second Trick For הרמת סינוס

The 5-Second Trick For הרמת סינוס

Blog Article

הרמת סינוס מגדילה את הרוחב של העצם וכך בעצם מאפשרת לבצע את ההשתלה ללא בעיות.

לכל דרך יש את היתרונות והחסרונות שלה וכך גם אחוזי ההצלחה והאפקטיביות משתנים בהתאם.

זמן ההמתנה תלוי באספקת הדם לאזור, כמות החומר שהוכנסה ומאפיינים אישיים של המתרפא.

כמו כן, החדרת השתלים הדנטליים ללא ביצוע של הרמת סינוס, עלולה לגרום גם לחדירת השתל לתוך חללי הסינוס ולדלקות חוזרות באיזור.

הסינוסים המקסילאריים, שממוקמים מאחורי עצמות הלחיים, משני צידי האף – הם הסינוסים שמעורבים בתהליך הרמת הסינוס – בהם מתבצע תהליך המילוי של תחליף העצם.

את דחיקת הרירית כלפי מעלה ניתן לבצע באמצעות מכשירים הנקראים: אוסיאוטומים, או באמצעות החדרת צינורית שבקציה בלון מתנפח. ניפוח הבלון מוביל להרמת הרירית. לאחר הסרת הבלון מהאזור, תוחדר העצם הכתושה ואולי גם השתל. הרמת סינוס בפולשנות מינימלית[עריכת קוד מקור

כאשר עולה הנושא הזה של השתלת שיניים אנחנו מתוודעים לא פעם למושג – הרמת סינוס. זה נשמע אולי קצת מפחיד ואפילו לא ממש קשור לשיניים.

סינוסיטיס (דלקת של רירית הסינוסים) שיכולה להתבטא בחום, כאבי ראש חזקים, הפרשות מאזור האף או הפה.

ושוב – כל הנ"ל הוא רק באופן למד עוד למידע נוסף כללי, ויש לבצע צילום סיטי ובדיקה מקצועית לפני ביצוע שתל בכדי להעריך במדוייק את מצב עצם הלסת ואת הקירבה למשל לסינוס בלסת העליונה או לעצב הגדול שעובר בתוך תעלה בלסת התחתונה

מומלץ להימנע מכל מאמץ באזור הניתוח כגון ניפוח בלונים, נגינה על כלי נשיפה, שתיה בקשית וכיו"ב.

מהי הרמת סינוס סינוס? מהו תפקידו של הסינוס המקסילארי? כיצד זה קשור להתקנת שתלים? מהן תופעות הלוואי של ההליך הכירורגי?

שיטה חדשנית של ד”ר מינוי א. שמקורה באיטליה, ומטרתה לבצע בניית עצם מודרכת לגובה ולרוחק במצבי קיצון של חסר עצם טרום השתלות דנטליות.

באנלוגיה, עצם הלסת היא כמו קיר שאליו מחדירים "דיבל" שעשוי ממתכת חזקה שנקראת טיטניום, והוא השתל. אם הקיר חזק ואם "הדיבל" ממוקם היטב, אפשר לתלת עליו מה שרוצים..

** כל הזכויות שמורות למחבר המאמר ולהר"ש, אין להעתיק מהאתר מידע, תוכן או תמונות ללא רשות מפורשת ובכתב מההסתדרות לרפואת שיניים

Report this page